Referenser från företag och idrottsklubbar

  • Salong AQVA
  • Hindens skola
  • JB-gymnasiet
  • Robert Okpu
  • IFK Västerås
  • JB Gymnasiet

Tiina"Styrelsestrateg med ett objektivt seende. Malla är en klippa när det gäller att få saker gjorda. En riktig "doer", och när det gäller att förhandla så är jag glad att sitta med i hans båt. Ett tufft motstånd för motspelaren. Han har alltid en klar syn, tar reda på fakta och håller sig till sakfrågan. Jag heter Tiina Magnusson och är vd för salong AQVA. Drivit eget företag i över 20 år. Sitter med i företagarnas styrelse i Västerås som vice ordförande. I frisörföretagarnas riksstyrelse som ledamot. I brf Minas styrelse som ordförande."

Tiina Magnusson, vd Salong Aqva

Fredrik"Det är få personer som har gett så positivt intryck i mitt liv som Yehia Malla har gjort. Hans trygga personlighet samt hans goda coachning egenskaper, gör att jag alltid känner att han förstår. Detta har i sin tur lett till att jag har kunnat utveckla min personlighet maximalt."

Fredrik Scheéle (Lärare i Enköping)
Hindens skola
Klasslärare/ resurslärare med fritidsansvar

Erik"Under våren 2012 fick vi erbjudande av ledningen på min arbetsplats att få coaching av Malla. Under våren hade Malla och jag regelbundna möten och jag är fantastiskt nöjd med hur dessa samtal blev en del av en både personlig och yrkesmässig utveckling. Mallas lugna, tålmodiga och pricksäkra sätt att stegvis leda mig till att själv formulera lösningar på problem gjorde att vi i samspel byggde fram personliga och pricksäkra utvecklingsstrategier. Jag är mycket nöjd med den coaching jag har fått och har Malla att tacka för nya perspektiv på livet både i vardag och karriär, på lång och kort sikt."

Jag heter Erik Hartelius och jobbar som lärare i Samhällskunskap och Religion på JB Gymnasiet, Västerås

robertJag har känt Yehia Malla i över 20 år. När jag tyckte att jag stod och stampade en aning yrkesmässigt, runt 2010, pratade jag med honom. Det första han sa var, ”Du kan inte uppnå nya resultat, med hjälp av gamla vanor. Du måste själv förändra någonting.” Jag funderade över det, gick igenom min situation och efter att ha haft olika anställningsformer sedan 1989, tog jag steget fullt ut och blev egen företagare för första gången. Idag har jag en betydligt mer varierad yrkestillvaro.

Robert Okpu, sportjournalist, TV-redaktör och producent

birgerBIFK Västerås Fotboll har under ett antal år anlitat Malla och hans tjänster där han har utbildat både IFK ledare och externa ledare, ca 200 personer.
Under det senaste året har han även arbetat med coaching av ledare och utvecklingsledare för vår ungdomssida.
Vårt samarbete med Malla kommer att fortgå under många år och vi är mycket nöjda med vad han presterar och vad vi får ut av samarbetet.

IFK Västerås Fotboll / Sportchef Birger Brodahl IFK

stefanYehia har sedan augusti 2009 arbetat som fotbollsinstruktör och psykologilärare på JB Gymnasiet i Västerås.
Han har varit ambitiös och upplevts som socialt kompetent och mött både elever och personal på ett professionellt och bra sätt.
Yehia har tagit egna initiativ och löst både tilldelade och egenpåtagna uppgifter på ett noggrant och bra sätt. En del i detta har varit att coacha sina lärarkollegor mot bättre resultat. Detta har varit mycket uppskattat av de lärare som deltagit i detta.
Yehia har varit omtyckt av de elever han haft ansvaret för och spridit en positiv stämning omkring sig.
Yehia har mina varmaste rekommendationer.

Västerås 2012-10-22, Stefan Remne, Rektor